Koop hier jouw Smart Life IAQ-meter!

Nieuwe wet voor de luchtkwaliteit in openbare ruimtes

Vanaf december 2023 moeten mensen die openbare plekken beheren actie ondernemen om de luchtkwaliteit te bewaken en te verbeteren. Een betrouwbare luchtkwaliteitsmeter (IAQ) is hierbij essentieel. Dit apparaat geeft inzicht in de luchtkwaliteit en stelt gebruikers in staat om direct actie te ondernemen wanneer er sprake is van luchtvervuiling. Dit zorgt er niet alleen voor dat je aan de regels voldoet, maar het bevordert ook de gezondheid van bezoekers en werknemers.

Onderzoek IAQ-meters

Atmosafe heeft de kwaliteit van een aantal IAQ-meters getest in hun laboratorium. Als reactie op de nieuwe wetgeving hebben we onze CO2-meter vervangen door een verbeterd model. De Smart Life IAQ-meter geeft betrouwbare resultaten en heeft extra sensoren voor VOC en fijnstof, de belangrijkste parameters voor het voorkomen van gezondheidsschade.

Eén app voor alles

De Smart Life IAQ-meter werkt volledig zelfstandig, maar kan ook worden gekoppeld aan de Smart Life app. Hierdoor kun je vanop afstand de luchtkwaliteit controleren en alarmen of acties activeren. Heb je meerdere apparaten in verschillende kamers? Dankzij de Smart Life app heb je altijd een overzicht van alle meetwaarden binnen handbereik. Alle meetwaarden worden opgeslagen in de cloud. Hierdoor kan je de resultaten tot 1 jaar terug opvragen en in overzichtelijke grafieken weergeven. 

Alarmen en acties

In de Smart Life app kan je drempelwaarden instellen die gekoppeld kunnen worden aan alarmen en acties. Bereikt de CO2-concentratie, fijnstof, TVOC, luchtvochtigheid of temperatuur een drempelwaarde? Dan kan je meldingen genereren op je smartphone of een slim apparaat zoals een ventilator, airconditioner of luchtbevochtiger activeren om actie te ondernemen.

Overtuigd? Koop dan hier jouw Smart Life IAQ-meter!